Centrul Județean de Resurse și Asistență Educaționala Ilfov

CJRAE Ilfov

Despre

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educationala Ilfov (CJRAE Ilfov) și-a proiectat strategia de dezvoltare instituțională propunând să dezvolte dimensiunea europeana, necesara pentru creșterea calității și competitivității practicilor de asistență psihopedagogică oferită la nivelul școlilor din județul Ilfov. CJRAE Ilfov are misiunea de a susține toți copii/elevii pentru a se dezvolta și exprima conform trăsăturilor individuale de personalitate, astfel încât, sa devina cetăţeni care apartin aceleiasi matrici sociale şi care împărtăşesc aceleași valori comune europene.

Evenimente

”Educația personalizată – educația viitorului”

Liceul Teoretic ”Radu Popescu” din Popești-Leordeni a găzduit, vineri, conferința ”Educația personalizată – educația viitorului”, organizată de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Ilfov.

Organizatorii au precizat că și-au propus ca prin acest eveniment să susțină dezvoltarea unui mediu educațional prielnic, să sprijine formarea unor atitudini incluzive, care să favorizeze dezvoltarea echilibrată a tuturor copiilor în acord cu potențialul personal, să promoveze respectul pentru diversitate și să combată prejudecățile și discriminarea.

”CJRAE, prin atri­bu­țiile ce îi revin, oferă sprijin în asistența psihopedagogică tuturor instituţiilor de învăţământ din judeţul Ilfov, având misiunea de a asigura servicii  psihoeducaţionale centrate pe nevoile beneficiarului prin oferirea de  condiţii optime pentru a învaţa și a se exprima în funcție de caracteristicile psihoindividuale”, ne-a explicat prof. Constanța Monica Geambașu, director CJRAE Ilfov.