Consiliere psihopedagogică

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Ilfov, începând cu 11.11.2020, pune la dispoziția elevilor, părinților și cadrelor didactice un număr de telefon și o adresă de e-mail, pentru acordarea de servicii de consiliere psihoeducațională pe toată durata suspendării activităților ce impun prezența fizică în unitățile de învățământ a preșcolarilor și elevilor și desfășurarea activităților în sistem online.

Elevii, părinții și cadrele didactice pot solicita consiliere psihopedagogică

Programul de consiliere la distanță este de luni până vineri în intervalul 8:00 -16:00, pe toată durata suspendării activităților ce impun prezența fizică în unitățile de învățământ a preșcolarilor și elevilor și desfășurarea activităților în sistem online.

Copiii și părinții vor fi sprijiniți de către profesorii consilieri școlari din cadrul CJRAE Ilfov, doar prin oferirea de consiliere psihopedagogică și sprijin emoțional, pentru a gestiona mai ușor situațiile din această perioadă.

Pentru Serviciul de Orientarea Școlară și Profesională, părinții și cadrele didactice pot solicita informații legate de depunerea dosarelor pentru obținerea Certificatului de Orientarea Școlară și Profesională la numărul de telefon 0737041586.

Vă asigurăm de disponibilitatea și implicarea noastră și ne bazăm pe o comunicare autentică, utilă în susținerea preșcolarilor și elevilor, în condițiile contextului actual.

Vă dorim multă sănătate!

Echipa CJRAE Ilfov

Go to Top