Despre

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Ilfov a organizat și desfășurat prima ediție a concursului județean antibullying ”Împreună, nu Împotrivă!”, concurs care face parte din programul județean ”Siguranța personală în mediul fizic și online”. La prima ediție a concursului au participat cu lucrări 48 elevi din unitățile de învățământ din județ. Lucrările au constat în desene care să evidențieze caracteristicile și consecințele fenomenului bullying asupra psihicului uman.

Alături de echipa C.J.R.A.E. Ilfov au fost subcomisar Raluca BĂLĂȘOIU și subinspector Răzvan TOBOȘARU – reprezentanți ai I.P.J. Ilfov – Biroul Siguranța Școlară.

Concursul s-a desfășurat în Sala de festivități a C.C.D. Ilfov, desenele au fost evaluate de Comisia de jurizare formată din: prof. Rodica COZMA – inspector școlar pentru învățământ special, prof. Monica Constanța GEAMBAȘU – director C.J.R.A.E. Ilfov, prof. Constanța FLOAREA – responsabil program, prof. Simona LUCA – metodist C.C.D. Ilfov, domnul Ionul HARBUZ – comisar șef la I.P.J. Ilfov – Biroul Siguranța Școlară și domnul Bogdan NECULCEA – consilier la C.J. Ilfov.

Concursul județean antibullying ”Împreună, nu Împotrivă!

Premiul I a fost câștigat de Denisa MILÂȘAN, elevă la Școala Gimnazială Nr.1 Dobroești și a fost format dintr-un rucsac, un bloc de desen, creioane colorate, acuarele, un stick și un set de rachete de tenis de câmp.

Concursul județean antibullying ”Împreună, nu Împotrivă!

Premiul II a fost câștigat de Amelia GRĂMESCU, elevă la Școala Gimnazială Nr.1 Bragadiru și a fost format dintr-un rucsac, un bloc de desen, creioane colorate, acuarele, un stick și un set de rachete de badminton.

Concursul județean antibullying ”Împreună, nu Împotrivă!

Premiul III a fost câștigat de Alexander Joseph SARKISSIAN, elev la Școala Gimnazială Nr.1 Bragadiru și a fost format dintr-un rucsac, un bloc de desen, creioane colorate, acuarele, un stick și un set de palete de ping pong.

Concursul județean antibullying ”Împreună, nu Împotrivă!

Mențiunea a fost câștigată de Maria Ioana VOINA elevă la Școala Gimnazială Nr 1 Bragadiru a fost formată dintr-un rucsac, un bloc de desen, creioane colorate, acuarele, un stick și o minge de baschet.

Concursul județean antibullying ”Împreună, nu Împotrivă!

Elevii și cadrele didactice care au participat la concurs au primit premii și diplome de participare. La sfârșitul festivității de premiere, elevii au realizat turul galeriei, au admirat și apreciat lucrările expuse.

Galerie foto