Concursul județean antibullying ”Împreună, Nu împotrivă!”

Concursul județean antibullying ”Împreună, Nu împotrivă!” – a II -a ediție

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Ilfov a organizat și desfășurat în data de ………. a II-a ediție a concursului județean antibullying ”Împreună, nu Împotrivă!”, concurs care face parte din programul județean ”Siguranța personală în mediul fizic și online”. Au participat cu lucrări 93 elevi de nivel gimnazial din unitățile de învățământ din județ. Lucrările au constat în desene care să evidențieze modalități de acțiune care susțin dezvoltarea unui mediu școlar sigur, dezvoltarea unor relații interpersonale adecvate normelor școlare, caracteristicile bullying-ului și efectele acestuia asupra psihicului uman.

Concursul s-a desfășurat în Sala de festivități a C.C.D. Ilfov, în parteneriat cu: Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov, CJ Ilfov, ISJ Ilfov, CCD Ilfov, IPJ – BSS Ilfov.

Desenele au fost evaluate de Comisia de jurizare formată din: prof. Rodica COZMA – inspector școlar pentru învățământ special, prof. Monica Constanța GEAMBAȘU – director C.J.R.A.E. Ilfov, Alexandrina NIȚĂ – director la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov, Bogdan NECULCEA – consilier la C.J. Ilfov, Elena GRIGORE – consilier la C.J. Ilfov, Ionul HARBUZ – comisar șef la I.P.J. Ilfov – Biroul Siguranța Școlară, Cătălina GAVRILĂ– I.P.J. – C.A.P.C. și prof. Simona LUCA – metodist C.C.D. Ilfov,

Premiul I a fost câștigat de AnastasiaVASILE, elevă în clasa a VIII-a la Liceul cu Program Sportiv ”HELMUL DUCKADAM” Clinceni și a fost format dintr-o bicicletă, un rucsac, un bloc de desen, creioane colorate, acuarele, un set de pensule și un stick.

Premiul II a fost câștigat de Izabela Roxaba ȘTEFAN, elevă în clasa a VII-a la Școala Gimnazială Nr. 2 Jilava și a fost format dintr-un set de rachete de tenis de camp și mingi, un rucsac, un bloc de desen, creioane colorate, acuarele, un set de pensule și un stick.

 

 

Premiul III a fost câștigat de Alexander Joseph SARKISSIAN, elea în clasa a VII-a la Școala Gimnazială Nr. 1 BRAGADIRU și a fost format dintr-un skateboard, un rucsac, un bloc de desen, creioane colorate, acuarele, un set de pensule și un stick.

 

 

 

 

Mențiunea a fost câștigată de Luiza BUZATU, eleva în clasa a V-a la Școala Gimnazială „ANTON PANN” Voluntari și a fost format dintr-o minge de volei, un rucsac, un bloc de desen, creioane colorate, acuarele, un set de pensule și un stick.

 

 

 

 

Elevii și cadrele didactice care au participat la concurs au primit premii și diplome de participare. La sfârșitul festivității de premiere, elevii au realizat turul galeriei, au admirat și apreciat lucrările expuse.

Consilier școlar CJRAE-CJAP

FLOAREA Constanța

GALERIE FOTO:

 

Go to Top