CAMPANIA DE PREVENIRE A VIOLENȚEI, BULLYING-ULUI ȘI CYBERBULLYING-ULUI ÎN MEDIUL ȘCOLAR ”FII ASERTIV, NU AGRESIV!” – Snagov

În data de 14.03.2022 activitățile din cadrul campaniei s-au desfășurat la Casa de Cultură ”Antim Ivireanu” Snagov. Au susținut prezentări și discuții tematice profesor Constanța FLOAREA – responsabil program și coordonatorul campaniei la nivel județean, profesor Mariana Dochia GAȘPAR – consilier școlar, comisar șef Ionuț HARBUZ – I.P.J. Ilfov – Biroul Siguranța Școlară și agent de poliție din cadrul poliției Stațiunii Snagov Andreea PĂUN. La activități au participat 92 elevi de la Liceul Teoretic ”Mihail Kogălniceanu” Snagov și Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Ghermănești, Mihai ANGHEL – primarul comunei Snagov, profesor Emilia Alina IONESCU – director unitate de învățământ, profesor Valentin CREȚU – director unitate de învățământ, profesor Monica GRIGORE, profesor Maria Cristina MATEI, profesor Roxana Liliana NIȚU și profesor Valentina VOICU.

În cadrul acestei activități am avut onoarea să le avem alături de noi pe cea mai bună canotoare a secolului XX, maestra de emerit a sportului Elisabeta LIPĂ – multiplă campioană olimpică și mondială la canotaj, pe Doina IGNAT – multiplă campioană olimpică și mondială la canotaj și pe Viorica COCHELEA – multiplă campioană olimpică și mondială la canotaj. Elevii au fost încurajați să facă mișcare, să practice sport, să se implice în activități prin care să-și dezvolte noi aptitudini.

Mulțumim conducerii unității de învățământ, cadrelor didactice, partenerilor și invitatelor de onoarea pentru implicarea în desfășurarea activităților din campania ”Fii asertiv, nu agresiv!”

Go to Top